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☎ 백종원의 요리비책 Paik's Cuisine - 토마토 달걀 볶음! 드셔보셨나요? & ....

Ador38 2020. 4. 26. 22:16
☎ 토마토 달걀 볶음! 드셔보셨나요?  & ....       

게시일: 2020. 4. 2. #백종원 #토마토달걀볶음 #짭짤이토마토 요즘 대저 토마토, 일명 짭짤이 토마토가 제철이죠? 짭짤이 토마토를 활용한 '토마토달걀볶음' 레시피로 맛있는 반찬 만들어보세요! * 토마토 달걀 볶음 [재료] 토마토 250g 달걀 4개 식용유(스크램블용) 1/4컵(30g) 대파 1/2컵 (40g) 식용유(파 기름용) 1/4컵(30g) 진간장 1큰술(10g) 굴소스 1큰술(10g) 꽃소금 적당량 후춧가루 적당량 참기름 1/2큰술(3g) [만드는 법] 1. 토마토를 세척하여 꼭지를 제거하고 편으로 썰어준다. 2. 대파는 송송 썰어 준비하고, 달걀은 잘 풀어 소금을 뿌려 준비한다. 3. 팬에 식용유를 두르고 스크램블 에그를 만들어 둔다. 4. 팬에 식용유를 두르고 대파를 넣어 파기름을 낸다. 5. 대파가 노릇해지면 토마토를 넣어 함께 볶아준다. 6. 프라이팬 바닥에 진간장, 굴 소스를 넣고 누르듯이 볶아준다. 7. 기호에 맞춰 꽃소금으로 간을 맞추고, 후춧가루를 뿌려준다. 8. 만들어 둔 스크램블 에그를 팬에 넣어 함께 볶아준다. 9. 마지막에 참기름을 넣어 섞어준다. 10. 완성 그릇에 담아 마무리한다. Stir-fried tomato and scrambled eggs [Ingredients] 250g Tomato 4 eggs 1/4 cup (30g) Cooking oil (for scrambling eggs) 1/2 cup (40g) Green onion 1/4 cup (30g) Cooking oil (for infusing with green onion) 1 tbsp (10g) Dark soy sauce 1 tbsp (10g) Oyster sauce Fine salt Pepper 1/2 tbsp (3g) Sesame oil [Directions] 1. Clean the tomatoes and remove the stems, and then slice. 2. Chop the green onion, beat the eggs, and add some salt. 3. Add cooking oil to a pan and make scrambled eggs. 4. Add cooking oil to a pan and stir-fry the green onion to infuse the oil. 5. When the green onion becomes golden, add tomatoes and continue stir-frying. 6. Add dark soy sauce and oyster sauce to the bottom of the pan and stir-fry as if scorching. 7. Season to taste with fine salt and sprinkle some pepper. 8. Mix with the scrambled egg and stir-fry all together. 9. Add sesame oil at the end to finish. 10. Put in a bowl to finish. 한식을 사랑하는 외국인분들을 위해 외국어 자막을 첨부하였습니다. 본 영상의 자막은 통합 언어 플랫폼 ‘플리토’와 함께 합니다. Subtitles in foreign languages are provided for everyone who loves Korean food. All subtitles are provided by an integrated language platform, Flitto. https://www.flitto.com/business/video...


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